Bel direct: 06 - 13 89 08 23

HR FlexServices

dome xHR FlexServices is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in brede zin. Wij zijn gespecialiseerd in flexibele HR oplossingen en bieden ook oplossingen om te kunnen voldoen aan uw behoefte aan vast personeel. Wij zijn gevestigd in het innovatieve kantoorpand Dome-X te Oss. Uitstekend bereikbaar via de N329 met goede verbindingen naar de A50 en A59.

HR FlexServices is specialist in ondermeer:

  • ZZP bemiddeling
  • Uitzenden
  • Payroll-overeenkomsten
  • Werving en selectieprocedures van begeleiden tot volledig ontzorgen.

Uw organisatie heeft behoefte aan een optimale personeelsbezetting. Hierbij wilt u flexibel zijn en tegelijkertijd tijdig kunnen inspringen op verzuim, verlof, verloop van personeel en op pieken en dalen in uw werkaanbod. Economische omstandigheden en veranderende wetgeving spelen hierin een belangrijke rol en maken keuzes soms lastig. Ga ik mijn vaste personeelsbestand uitbreiden of wil ik flexibeler zijn en ga ik meer inzetten op mijn flexibele schil? HR FlexServices kan u uitstekend adviseren en oplossingen aandragen.

Wij hebben ruime ervaring in vraagstukken die spelen bij zowel de overheid ( provincie, gemeente en waterschappen), de gezondheidszorg en oplossingen op personeelsgebied in het bedrijfsleven. Graag maken wij kennis met u op ons kantoor of komen bij u langs.