Bel direct: 06 - 13 89 08 23

HR FlexServices

U bent een zelfstandig professional en wilt graag gebruik maken van het brede netwerk van HR FlexServices. Uiteraard bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bent u een beginnende ZZP-er dan kunnen wij u daarbij ondersteunen. U zorgt voor een actueel CV dat u stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien u voor bemiddeling in aanmerking komt zullen wij u uitnodigen voor een intakegesprek op ons kantoor. Vervolgens gaan wij kijken of er een match bij een van de opdrachtgevers gemaakt kan worden. Als dat niet direct het geval is kunnen wij uw CV in ons bestand opnemen en gericht zoeken naar een geschikte opdracht. Nadat de gesprekken met de opdrachtgever hebben plaatsgevonden en er een akkoord bereikt is zorgen wij door tussenkomst van ons Backservicebureau voor een bemiddelingsovereenkomst met u en zorgen tevens voor een overeenkomst van dienstverlening met de opdrachtgever.

U declareert de gewerkte uren via het digitale systeem waarvoor u een inlogcode krijgt en u ontvang het afgesproken tarief binnen 2 weken op uw bankrekening. Wij declareren vervolgens het afgesproken tarief bij de opdrachtgever.